fbpx
Масштабне будівництво у ЗСУ: гуртожитки для 44-ї артбригади

Масштабне будівництво у ЗСУ: гуртожитки для 44-ї артбригади

44 артбригада ЗСУ Будівництво ЗСУ

В районному центрі Теребовля у Тернопільській області тривають будівельні роботи зі зведення гуртожитків покращеного планування для військовослужбовців 44-ї артилерійської бригади Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України

Для цієї військової частини планується звести житлові комплекси для близько 500 військовослужбовців контрактної служби.

Минулого року тут вже ввели в експлуатацію перший гуртожиток для 120 військовослужбовців. Цьогоріч планується, що у новобудови оселиться ще понад 370 контрактників.

Як повідомив заступник начальника управління — головний інженер Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Василь Стеців для того щоб потреби підрозділу військової частини по житлу були забезпечені в повній мірі у Теребовлі будується ще 3 гуртожитки покращеного планування.

— Будівлі вже зведено та прокладено мережі електро- тепло- і водопостачання. Наразі розпочинаються внутрішні оздоблювальні роботи. У підрядної компанії є усі необхідні будівельні матеріали. Роботи тривають. Орієнтуємося, що на кінець першого кварталу цього року у ці приміщення заселяться місцеві артилеристи, — зазначив полковник Василь Стеців.

Проект з житловим фондом для військовослужбовців у Теребовлі продуманий до деталей. Він відповідає стандартам НАТО. Для того щоб захисники України змогли заселитися у новенькі будівлі з державного бюджету України буде виділено 44,4 млн. гривень.

За ці кошти планується виконати усі необхідні роботи для комфортного проживання військовослужбовців: від облаштування фундаменту до встановлення сантехнічних приладів та благоустрою території.

44 артбригада ЗСУ Будівництво ЗСУ