fbpx
Полонених моряків вже готові захищати понад 80 адвокатів

Полонених моряків вже готові захищати понад 80 адвокатів

Азовське море Керченська криза Крим Російська агресія Росія

В ефірі “Прямого” у ток-шоу “Ехо України” адвокат Микола Полозов повідомив, що українських військовополонених моряків готові захищати понад 80 адвокатів.

“Що стосується адвокатів. Мною було оголошено, що, в принципі, всі адвокати, хто хоче взяти участь в захисті українських військовослужбовців, суто добровільно, розуміючи всю, скажімо так токсичність української теми в Росії, розуміючи всі наслідки, готові прийняти на себе захист”, – розповів адвокат.

Полозов відзначив, що отримав більше 80 заявок від різних адвокатів з різних регіонів, які порахували, що вони можуть, готові і хочуть працювати в цій справі.

“Остаточний вибір робив не я. Мною був сформований цей список, був переданий уповноваженому з прав людини Верховної Ради України Людмилі Денисовій. А далі міжвідомча група погоджувала і перевіряла цих людей. Зрештою, був узгоджений певний список. Їх там більше ніж моряків. Їх не 24, а їх там понад 30, адвокатів. Але це зроблено для того, щоб у нас був резерв на випадок, якщо відбудуться якісь неприємності, як, наприклад, це сталося з адвокатом Курбедіновим в Криму, якого фактично російська влада заарештувала”, – додав він.

Відео:

Азовське море Керченська криза Крим Російська агресія Росія