fbpx
Десантники 79-ї бригади знищили один танк і два БТР противника

Десантники 79-ї бригади знищили один танк і два БТР противника

79 бригада ДШВ БпА (Безпілотні апарати) Бронетехніка Війна з Росією Втрати Росії Десантно-штурмові війська (ДШВ) Росія Україна

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади відбили російський штурм та знищили один танк і два бронетранспортери.

Про це повідомляє пресслужба бригади.

«Під час штурму наші воїни спалили 1 танк і 2 БТРи з піхотою. Із тих загарбників, які дивом вціліли, «рузький дух» ефектно повибивали наші оператори ударних дронів», – йдеться в повідомленні бригади.

На опублікованих кадрах видно, як російські піхотинці займають позиції, після чого по ним одразу починають працювати засоби ураження.

Бронетехніка окупантів, попри наявність антидронових «мангалів», знищувалася за допомогою точних скидів боєприпасів у люки.

Російські піхотинці, які відступали по чистому полю, добивалися артилерією та скидами.

Бойова робота 79-ї бригади

«Мілітарний» 15 квітня повідомляв, що воїни 79-ї окремої десантно-штурмової бригади показали чергове відбиття російського штурму в районі Новомихайлівки.

Для цього ворог взяв два бронетранспортери з піхотою та повним боєкомплектом і відправив на самогубну атаку на позиції українських захисників.

У бригаді зазначають, що атака ворога була стрімка, але через відсутню інженерну підготовку штурму, ворожі бронетранспортери не доїхавши до позицій підірвались на мінах.

Наприкінці березня повідомлялося, що десантники бригади скидами з коптера знищили ворожий взвод ще до початку бою.

Зазначається, що ворог намагався організувати штурм позицій українських захисників, але його оперативно виявив підрозділ аеророзвідки.

У пресслужбі бригади зазначають, що ворог був розбитий за 2 години до початку бою.

На завершення коптери 79-ї бригади розпочали здійснювати скиди на залишки ворога, внаслідок чого він зазнав втрат у кількості 29 військовослужбовців.

79 бригада ДШВ БпА (Безпілотні апарати) Бронетехніка Війна з Росією Втрати Росії Десантно-штурмові війська (ДШВ) Росія Україна