fbpx
РНБО призначило відповідального за тероборону

РНБО призначило відповідального за тероборону

Данілов Михайло Коваль РНБО Сергій Кривонос Тероборона (ТрО)

Раніше ми повідомили, що на закритому засіданні РНБО, яке відбулось перед зустріччю у “Нормандському форматі”, генерал-майор Сергій Кривонос був призначений відповідальним за напрямок територіальної оборони України.

Проте як виявилось в ході прес-конференції за результатами засідання секретар РНБО Олексій Данилов припустився помилки під час відрекомендування Михайла Коваля. Дивитися відео на початку та на 6:35:

Питання територіальної оборони було одним з напрямків, що обговорювався на цьому засіданні.

Перше питання, що було піднято на зустрічі – вибрали основний сценарій повернення окупованих територій Донбасу.

“Друге питання, яке обговорювалося – це питання, пов’язане з територіальною обороною. Кривонос [ред. – як виявилось мова йшла про генерал-полковника Михайла Коваля] призначений відповідальним за цей напрямок. До 31 грудня має бути повністю закінчена ситуація, пов’язана з цим питанням. І ми маємо розуміння, що всі, хто на сьогоднішній день мають бажання долучитися до територіальної оборони, всі добровольці, які мають бажання взяти в цьому участь – будуть найближчим часом залучені до цього питання”, – заявив Данилов.

Також на засіданні обговорили важливий напрям – це питання кібербезпеки. За словами секретаря РНБО, “в цих трьох питаннях прийнято одноголосне рішення”.

Данілов Михайло Коваль РНБО Сергій Кривонос Тероборона (ТрО)