fbpx
Прикордонники полонили трьох окупантів на Донеччині

Прикордонники полонили трьох окупантів на Донеччині

Війна з Росією Війна на Донбасі Військовополонені Втрати Росії Донбас ДПСУ ЗС Росії Полон Україна

Українські прикордонники взяли у полон групу окупантів на східній ділянці фронту.

Держприкордонслужба опублікувала відео з полоненими росіянами.

Трьох загарбників полонили прикордонники Волинського загону в районі Новомихайлівки на Донеччині.

Захоплення ворожих піхотинців відбулося після невдалого штурму окупантами українських позицій.

У Державній прикордонній службі розповіли, що оборону на цій ділянці фронту тримають прикордонники Волинського загону разом з десантниками.

«Понад два десятки окупантів того дня кинули виклик нашим захисникам. Росіяни під прикриттям щільного вогню з артилерії та мінометів спробували штурмувати українські позиції», – повідомляє пресслужба ДПСУ.

Попри значну перевагу в живій силі противника, українські прикордонники та десантники не дали окупантам прорвати оборону і знищили частину загарбників.

Після бою українських бійців на позиціях змінили їхні побратими.

«Згодом прикордонники помітили наближення до них трьох осіб, як з’ясувалося – російських військових. Їх одразу ж обеззброїли та взяли у полон», – розповіли у ДПСУ.

Усі затримані виявилися військовослужбовцями 10-го танкового полку окупаційної армії РФ: стрілець та двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту.

Нагадаємо, що нещодавно українські прикордонники уразили чотири одиниці російської причіпної артилерії на різних локаціях у Харківській області.

Дронами-камікадзе керували оператори бригади «Сталевий кордон». Вони уразили дві 152-міліметрові гармати-гаубиці Д-20, одну протитанкову гармату МТ-12 «Рапіра» калібру 100 мм та 122-міліметрову гаубицю Д-30, хоча останню важко визначити через погану якість зображення.

Війна з Росією Війна на Донбасі Військовополонені Втрати Росії Донбас ДПСУ ЗС Росії Полон Україна