fbpx
Російський Су-34 потрапив у ДТП при транспортуванні

Російський Су-34 потрапив у ДТП при транспортуванні

Авіаінциденти Авіація Бомбардувальник ЗС Росії ПКС Росії Росія Світ Су-34 Сусіди

Російський бомбардувальник Су-34 потрапив у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) при транспортуванні автошляхом.

Про це інформує Мілітарний.

У російському інформаційному просторі з’явилася інформація, що нещодавно через складну метеорологічну обстановку, біля міста Саратов, потрапив в аварію винищувач-бомбардувальник Су-34.

Тягач, який транспортував бойовий літак, занесло засніженою дорогою.

У місцевих ЗМІ припускають, що дорожньо-транспортна пригода сталася з першим серійним Су-34 нової модифікації.

На опублікованих зображеннях, привертає увагу бортовий номер – «01».

Про ступінь пошкоджень винищувача-бомбардувальника нічого не відомо. Проте літак міг отримати пошкодження, які можуть спровокувати технічні проблеми.

Інцидент військовими офіційно не коментувався, залишається невідомим, куди саме здійснювалося транспортування бойового літака. Припускають, що перевезення Су-34 могло здійснюватися на територію однієї з військових авіабаз.

У жовтні, минулого року, в Хабаровському краї Росії впав багатоцільовий Су-34. Літак здійснював плановий навчально-тренувальний політ. Винищувач-бомбардувальник належав до Східного військового округу Росії.

Бомбардувальник Су-34 ПКС Росії

Окрім того, у вересні 2019-го року в Ліпецькій області Росії під час тренувального польоту зіштовхнулися два фронтові бомбардувальники Су-34. Тоді повідомили, що повітряні судна отримали серйозні пошкодження, але їх вдалося посадити.

В одного Су-34 пошкоджена кабіна, двигун та фюзеляж. В іншого відірвало закінцівку крила з апаратурою комплексу радіолектронної боротьби.

Бомбардувальники Су-34 ПКС Росії

Су-34 це радянський/російський всепогодній, двомісний винищувач-бомбардувальник. Літак призначений для здійснення ракетно-бомбових ударів по наземних цілях противника в оперативній і тактичній глибині, а також для боротьби з повітряними цілями.

Авіаінциденти Авіація Бомбардувальник ЗС Росії ПКС Росії Росія Світ Су-34 Сусіди