fbpx
Три добровольчі підрозділи здали озброєння поліції

Три добровольчі підрозділи здали озброєння поліції

Добровольці Національна поліція СБУ УДА

Три добровольчі підрозділи добровільно передали озброєння Національній поліції України

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції

Мова йде про “Батальйон ім. Шейха Мансура”, “ОУН” та “8-й батальйон Української добровольчої армії”.

За офіційною позицією три добровольчі підрозділи прийняли рішення передати залишки озброєння співробітникам Національної поліції було прийнято добровільно.

“Добровольцям, які п’ять років захищали незалежність України, подякував Перший заступник Голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін під час робочого візиту на Донеччину”, – йдеться у повідомленні

Участь в події взяв Перший заступник Голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Процес передачі озброєння офіційно зафіксований. Він відбувся за участі керівництва Нацполіції, поліції Донецької області, Служби безпеки України, командування добровольчих підрозділів.

Відео з передачі:

5 і 8 батальйони УДА вийшли з передової у жовтні 2018-го року,  про що ми повідомляли. Тоді цю інформацію озвучив Командир формування, народний депутат України Дмитро Ярош.

Цій заяві влітку 2018 року передувала зустріч Дмитра Яроша та Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва. Тоді добровольцям було запропоновано укласти контракти зі Збройними силами України.

Тоді ж, 24 липня, прес-служба ООС повідомила, що Ярош та Наєв обговорили “можливу участь бійців УДА у підготовці сил для охорони державного кордону, підрозділів територіальної оборони, та інших ініціатив очільника УДА.”

Добровольці Національна поліція СБУ УДА