fbpx
У холодноярців втрати – загинув Володимир Федченко

У холодноярців втрати – загинув Володимир Федченко

93 бригада ЗСУ Війна на Донбасі Втрати Донбас

Стали відомі обставини та ім’я бійця, що загинув вчора – від ворожої кулі загинув воїн 93-ї бригади “Холодний Яр”, головний сержант взводу Володимир Федченко із позивним «Фед».

Про це написала прес-служба частини у Facebook.

Життя Володимира обірвала куля снайпера російських терористів під прикриттям стрілецької зброї.

Загинув холодноярець на своїй рідній Луганщині, яку боронив від російських окупантів.

Володимир народився 5 травня 1973 року у селі Нещеретове, Луганської області. Мав середню професійно-технічну освіту. У 93 бригаду Холодний Яр прийшов у грудні 2016 року, коли наше з’єднання воювала на цьому ж напрямку. Мав досвід участі у бойових діях і раніше.

Володимир також обороняв у складі 93 бригади Старогнатовку і Авдіївку.

«Це була людина, на якій трималася рота, опора роти. Він був досвідчений, 3,5 роки у нашому підрозділі. Командири йому довіряли. Дуже хороший дядько. Він був за людей, завжди тягнув за своїх», – згадують «Феда» товариші по зброї.

Рідну людину не дочекалася дружина Людмила і четверо дітей: доросла донька й троє синів, двоє з яких ще вчяться у школі, а третій – студент.

«Воїни бригади Холодний Яр висловлюють свої щирі співчуття родині Володимира. Ми повністю розділяємо ваш біль і тугу та зробимо все від нас залежне, щоб його жертва не була марною.», – написали у частині про побратима

Поховають Володимира завтра, у рідному селі Нещеретове. Церемонія прощання розпочнеться о 13:00.

93 бригада ЗСУ Війна на Донбасі Втрати Донбас