fbpx
Україна на DEFEA представить камери для БПЛА

Україна на DEFEA представить камери для БПЛА

Авіабудування Авіація БпА (Безпілотні апарати) Греція ОПК Світ ТОВ «Укрспецсистемс» Україна

Українська компанія Ukrspecsystems представить на виставці DEFEA свої камерні системи для безпілотників.

Виставка Defence Exhibition Athens відбудеться у Греції та пройде з 9 по 11 травня.

У заході, який організовується під егідою міноборони Греції, візьме участь 315 компанії з 22 країн.

В Ukrspecsystems розповіли, що проведе презентацію камерних систем USG-405, USG-231, USG-261 для БПЛА літакового типу із фіксованим крилом.

«Ви можете знайти нас на стенді наших партнерів – компанії Smart Flying Machines, місце A12 у залі 2.», – розповіли у компанії.

Платформа USG-400 для безпілотників від «Ukrspecsystems»

Флагманський мультисенсорний багатоцільовий гіростабілізований підвіс компанії USG-405 – це універсальне та високоефективне рішення для розвідки, спостереження та розпізнавання.

Камера USG-405 разом з системою управління місією дозволяє виконувати військові та цивільні завдання будь-якої складності як вдень, так і вночі, практично за будь-яких погодних умов.

Ukrspecsystems інтегрувала складне бортове рішення для обробки відео, датчик Full HD з 30-кратним оптичним зумом і 4-кратним цифровим зумом, неохолоджуваний ІЧ-датчик з об’єктивом з далеким оптичним зумом та лазерний далекомір з дальністю вимірювання до 5 км.

Кадр з камери USG-400/USG-405

Ця система камер дальньої дії є готовим до роботи рішенням «включай і працюй». USG-405 підходить для безпілотних літальних апаратів класу 1 та класу 2, пілотованих літаків, гелікоптерів, автожирів та інших невеликих авіаційних платформ.

USG-261 та USG-231

На ударні українські безпілотники Shark можуть встановлюватись дві гіростабілізовані камери USG-231 та USG-261.

Камери USG-231 та USG-261 від Ukrspecsystems

Підвіс USG-261 – це найменше і найлегше рішення компанії, спеціально призначене для невеликих БПЛА будь-яких конфігурацій. Він оснащений легкою камерою високої якості FullHD. USG-261 важить всього 400 грамів, але має всі переваги повнорозмірного підвісу.

Кадр безпілотника Shark з камерою USG-231

Своєю чергою міні-карданний підвіс USG-231 з камерою Full HD підходить для літаків та платформ вертикального зльоту та посадки. Він компактний, легкий, має якісну камеру Sony.

Авіабудування Авіація БпА (Безпілотні апарати) Греція ОПК Світ ТОВ «Укрспецсистемс» Україна