fbpx
Від обстрілу загинув лейтенант Олександр Маланчук

Від обстрілу загинув лейтенант Олександр Маланчук

10 оГШБр Війна на Донбасі Втрати Донбас

31 березня внаслідок обстрілів бойовиками загинув лейтенант Олександр Маланчук.

Олександр проходив службу на посаді командира гірсько-штурмового взводу 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, про це повідомив начальник Національної академії сухопутних військ Ткачук Павло.

«Олександр закінчив наш навчальний заклад минулого року за спеціалізацією “Управління діями механізованих підрозділів”. Він був старанним у навчанні, дисциплінованим та товариським курсантом, активно займався спортом, неодноразово успішно представляв Академію на спортивних змаганнях», – написав Ткачук Павло

Уточнює, що загиблий з Чернівців, йому було 22 роки. Колеги по службі Олександра Маланчука повідомили, що він загинув цієї ночі поблизу селища Лебединське Донецької області.

Він був командиром 3-го гірсько-штурмового взводу 1-шої гірсько-штурмової роти військової частини А3029.

«Від себе особисто та всього колективу Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного висловлюю щирі співчуття батькам – Василю Миколайовичу та Ларисі Федорівні, рідним та близьким, бойовим побратимам загиблого офіцера», – продовжив Ткачук

Ткачук Павло підкреслив, що пам’ять про лейтенанта Олександра Маланчука завжди житиме в наших серцях. А його відданість Батьківщині та українському народові буде прикладом для всіх офіцерів та вихованців Національної академії.

Лейтенант Олександр Маланчук

Нагадаємо, 31 березня внаслідок обстрілів бойовиками Росії загинув українській військовослужбовець, ще двоє зазнали поранення, та один військовий підірвався на міні.

Повідомлялось, що Противник 14 разів обстріляв українські позиції із мінометів калібру 120 мм та 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

10 оГШБр Війна на Донбасі Втрати Донбас