fbpx
ЗСУ поповнились новими лазне-пральними комплексами

ЗСУ поповнились новими лазне-пральними комплексами

218 об'єднаний центр забезпечення ЗСУ ЗСУ Лазне-пральний комплекс Тил ЗСУ Україна

ЗСУ поповнились новими лазне-пральними комплексами – днями до однієї з військових частин надійшло дві таких установки.

Про це йдеться у сюжеті Військового телебачення.

Кожен з таких комплексів розміщено на шасі КрАЗу та причепа, на яких у 20-ти футових контейнерах змонтовано обладнання для лазневого модуля з душовою кімнатою й відділення для прання, сушіння і прасування натільної білизни й одягу.

Відео сюжет з передачі комплексів:

Дані комплекси дозволяють у польових умовах проводити миття особового складу та прання речей. Пропускна здатність лазні – 20 осіб на годину, а в теплу пору року з розгортанням виносних душових 80-100 військовослужбовців.

Такі мобільні лазне-пральні комплекси виробляють з 2015 року на Крюківському вагонобудівному заводі у місті Кременчук. За п’ять років ЗСУ поповнились новими лазне-пральними комплексами у кількості в понад 40 одиниць. За словами представників військових частин, комплекси добре себе зарекомендували, можуть експлуатуватися як автономно так і з підключенням до комунікацій, вони надійні, оснащені якісним сучасним обладнанням, мають високі економічні та експлуатаційні показники.

Мобільний лазне-пральний комплекс виробництва КВБЗ

Через декілька днів ці комплекси надійдуть до району проведення операції об’єднаних сил та почнуть використовуватися за призначенням.

Впродовж 2020 року заплановано поставку ще 19 таких комплексів.

218 об'єднаний центр забезпечення ЗСУ ЗСУ Лазне-пральний комплекс Тил ЗСУ Україна