fbpx
Полковник ГРУ розробив план Третьої світової війни

Полковник ГРУ розробив план Третьої світової війни

Поковник ГРУ у відставці Андрій Дев’ятов розробив можливий план майбутньої світової війни, якщо така звісно трапиться. Предоставляємо його до вашого обзору і просимо не сприймати серйозно.

Війна почнеться ударом держави Ізраїль по Ірану. Ця атака, метою якої повинні стати ядерні об’єкти Ірану, спровокує Іран або Китай на відповідь ядерний удар. Після цього наступить пауза, в ході якої всі країни і народи світу будуть охоплені посилено нагнітають страхи та ретельно організованим хаосом.

Під час “меж’ядерной паузи” проти Китаю, Ірану і їх союзників будуть використовуватися “неконвенційних” види зброї: генетичне, геофізичне і т.д. Зокрема, “Китай захворіє смертельним грипом”, а “частина Ірану покриють води Перської затоки”, що буде витлумачено як втручання вищих сил проти новоявленої “імперії зла”. В результаті військова інфраструктура можливого опору буде критично підірвана.

Після чого повинна початися фінальна фаза конфлікту – повномасштабна ядерна війна з “килимовими бомбардуваннями” всіх неугодних “світовому уряду” країн світу. У результаті населення планети буде скорочено приблизно вдвічі – до 3 млрд. чоловік, причому в основному за рахунок “чорної” і “жовтої” рас, після чого залишилася частина повинна повністю підкоритися “світовому уряду”.