fbpx
Поради з літнього обслуговування військової техніки

Поради з літнього обслуговування військової техніки

 Редакція Редакція
Мілітарний Ремонт/обслуговування техніки

Продовжуємо тему літнього обслуговування військової техніки в екстремальних умовах пилу, піску і спеки. Ця тема все ще залишається актуальною для ЗСУ, враховуючи де саме проводиться контрнаступ і які температурні позначки можуть бути на півдні. Тим паче на тому театрі військових дій ми й пустелю маємо. Таким чином цей переклад коміксу від PS Magazine у літню погоду завжди буде актуальним для вас і вашої машини.

На цей раз ми переклали для вас корисні поради з того, як максимально ефективно провести обслуговування вашої техніки, а конкретніше:

  1. Великий слайд з перекладом загальних порад на всю техніку армії США і те, як боротись з літньою стихією – як чистити паливний і повітряний фільтр, як залити чисте паливо без піску і пилу і як обслуговувати гусениці.
  2. Не менший слайд з перекладом загальних рекомендацій, де детально описуються поради для того, щоб ваша техніка не перегрівалась і не переставала працювати у дійсно спекотну погоду.
  3. Важлива частина перекладу для тих, у кого є кондиціонер в техніці та в кого він все ще справний – який повинен бути тиск у вашому кондиціонері. Детальна таблиця, якою варто скористатись, щоб не “зваритись” у техніці.
  4. Невеликі за змістом і текстом поради для користувачів М109, Бредлі й М113 як чистити фільтри, мити підлогу і чому не варто “пхати” пальці у вентилятори.

Мілітарний Ремонт/обслуговування техніки