fbpx
Бригада швидкого реагування понесла втрату в ООС

Бригада швидкого реагування понесла втрату в ООС

Бригада швидкого реагування Війна на Донбасі Втрати Донбас НГУ

Вчора, 27 вересня близько 17:00 ворог відкрив вогонь у бік наших позицій в ході зіткнення отримав кульове поранення у обличчя старший лейтенант Олександр Сергійович Марків.

Про це повідомляє прес-служба МВС України

Йому відразу булу надано домедичну допомогу та евакуйовано до Світлодарської міської лікарні. У ході операції близько 19.30 Олександр помер.

38-літній старший лейтенант Олександр Марків був командиром зенітного ракетного взводу зенітно-ракетної батареї зенітно-ракетного артилерійського дивізіону 4-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України (Бригада швидкого реагування Національної гвардії України).

Старший лейтенант Олександр Сергійович Марків

Олександр Марків брав участь у Революції Гідності, воював у зоні АТО/ООС у лавах ЗСУ, а пізніше – Нацгвардії, пройшовши складний відбір до Бригади швидкого реагування.

“Завжди спокійний, доброзичливий та розсудливий, Олександр був надійним другом для своїх побратимів. Його пристрастю була військова історія та реконструкція. Та понад усе він любив свою дружину й маленького сина, заради яких віддав найцінніше. Не існує слів, якими можна описати біль від цієї втрати”, – повідомляє прес-служба Бригади швидкого реагування

4-а бригада оперативного призначення Національної гвардії України замінила на позиціях іншу частину НГУ – окремий загін спеціального призначення “Азов”, що перебував тут з лютого.

 

Бригада швидкого реагування Війна на Донбасі Втрати Донбас НГУ