fbpx
ДСНС передали 7 нових автоцистерн Ford

ДСНС передали 7 нових автоцистерн Ford

Ford Автотехніка ДСНС Україна

Українським рятувальникам передали 7 нових автоцистерн на базі шасі Ford 1833 СС 4х2.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій розповіли, що техніку отримали підрозділи у Тернопільській області.

Нові автоцистерни Ford придбані за кошти державного бюджету.

Ці автомобілі обладнані на базі шасі Ford 1833 СС 4х2 та укомплектовані найсучаснішим оснащенням.

Вони допоможуть співробітникам ДСНС швидко та ефективно вирішувати завдання, спрямовані на захист людей і їхнього майна від пожеж та інших надзвичайних подій.

Автотехніка ДСНС. Березень 2023. Україна. Фото: ДСНС

Автомобілі можуть перевозити до місця пожежі 5 тонн води та 500 літрів піноутворювача і вже невдовзі стануть до бойового розрахунку пожежно-рятувальних підрозділів області.

Також рятувальникам вручили 15 генераторів і 30 обігрівачів, наданих меценатами.

«В умовах війни, коли ворог концентрує свої удари на об’єктах критичної інфраструктури України та намагається позбавити наших громадян світла, тепла та всього найнеобхіднішого, це обладнання буде використане для облаштування пунктів незламності», – зазначили у ДСНС.

Також обладнання буде використовуватися для обігріву особового складу пожежно-рятувальних підрозділів під час роботи за низьких температур.

Нагадаємо, у січні стало відомо, що для українських рятувальників виготовили велику партію нових паливозаправників від POLYCAR.

Паливозаправники ДСНС на базі шасі FORD 1833. Зима 2023. Фото: POLYCAR

Подібні автомобілі не просто вирішують логістичні завдання, це практично мобільні АЗС, які можуть забезпечувати техніку паливом без прив’язки до мереж заправних комплексів. Спеціальна техніка такого типу користується все більшим попитом.

Надійну роботу та безперебійну експлуатацію таких автоцистерн забезпечують шасі FORD 1833, які дозволяють перевозити ємність об’ємом 10 м3.

Ford Автотехніка ДСНС Україна