fbpx
Elbit створить тренажери для танків Challenger 3

Elbit створить тренажери для танків Challenger 3

Elbit Systems Бронетехніка Велика Британія Європа Світ Танк Танк Challenger

Британська армія готуватиме екіпажі бронемашин Boxer і танків Challenger 3 за допомогою симуляторів Elbit Systems.

Велика Британія уклала з Elbit Systems контракт на постачання тренажерів для навчання британської армії.

Угода на суму 71 мільйон доларів передбачає постачання систем Elbit Ground Maneuver Synthetic Trainer (GMST) протягом трьох років.

Пакет включає високоякісні тренажери для водіїв, турельні кабіни та цифрове управління системою навчання.

Elbit також надасть відповідні послуги з технічного обслуговування та експлуатації на об’єктах компанії у Великій Британії.

Цифровий тренажер від Elbit Systems

На початковому етапі контракту буде надано першу партію тренажерів під бронемашини Boxers британської армії.

«Підготовка екіпажів бронетехніки має першорядне значення для їхньої бойової ефективності та безпеки, і ми дуже пишаємося довірою, яку міністерство оборони виявило нам для виконання цього контракту», – заявив генеральний директор Elbit Systems.

Компанія Elbit розробила тренажери із загальними цифровими системами і технологією відкритої архітектури для взаємозамінної конфігурації.

Цей підхід дозволяє об’єднати системи у мережу, що дозволяє кільком солдатам одночасно тренуватися у різних транспортних засобах, формуваннях та місцях.

Цифровий тренажер від Elbit Systems

Навчальні рішення також можуть бути оновлені для відповідності вимогам практики, коли британська армія у майбутньому готуватиметься до інших бронемашин.

Танк Challenger 3 – покращена версія танка Challenger 2 британського виробництва. У травні 2021 року міністерство оборони оголосило про замовлення 148 основних бойових танків Challenger 3 у рамках контракту на суму 800 мільйонів фунтів стерлінгів із RBSL.

Танк Challenger 3. Фото: Rheinmetall

RBSL є спільним підприємством британської філії німецької оборонної компанії Rheinmetall та британської багатонаціональної оборонної компанії BAE Systems. RBSL відповідає за проєктування, виробництво та інтеграцію ключових компонентів та систем для танка Challenger 3, використовуючи досвід Rheinmetall у галузі бронетехніки та багаторічний досвід BAE Systems в оборонному секторі.

Elbit Systems Бронетехніка Велика Британія Європа Світ Танк Танк Challenger