fbpx
Фонд гарантування вкладів продає майно АвтоКрАЗ

Фонд гарантування вкладів продає майно АвтоКрАЗ

КрАЗ ОПК Україна

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає майно автомобільного заводу АвтоКрАЗ, що розташований у Полтавській області.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Окрім автомобільного заводу на продаж також виставлений завод із виробництва пневматичної гальмівної апаратури для автотранспортних засобів, загалом цілісні майнові комплекси загальною площею 511 392,63 м².

Торги з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК» та АТ «Фінанси та кредит» призначені на сьогодні 9 жовтня 2020 року.

До складу пулу увійшли 9 кредитів юридичних осіб. Частина з них перебувають у заставі НБУ. Загальна сума заборгованості за кредитними договорами становить 9,55 млрд грн.

Виробництво КрАЗ

Середня прострочка за кредитами – майже 5 років. За всіма кредитними договорами тривають судові провадження. Щодо 8 кредитів – кримінальні справи, 4 на опрацюванні Державної виконавчої служби.

Торги відбудуться на майданчику DebtX за голландською моделлю аукціону. Початкова ціна лоту – 332,25 млн грн.

Кременчуцький автомобільний завод (ПрАТ «АвтоКрАЗ») – українське підприємство з виробництва вантажних автомобілів, що розташоване у місті Кременчук Полтавської області.

Цех збирання на АвтоКрАЗ

Початок виробництва вантажних автомобілів на підприємстві розпочався у 1958 році. З того часу колективом підприємства виготовлено понад 800 тисяч вантажних автомобілів.

Модельний ряд автомобільної техніки марки «КрАЗ» включає 25 базових моделей і більше 150 модифікацій вантажівок з різними колісними формулами.

Серед них — самоскиди, сідлові тягачі, бортові автомобілі, лісовози, автомобільні шасі для установки спеціального устаткування, причепи.

В даний час підприємство знаходиться у власності фінансової групи «Фінанси та кредит», бенефіціарами якої є Костянтин Жеваго і Олексій Кучеренко.

КрАЗ ОПК Україна