fbpx
Грузія отримає чотири мостоукладники Python

Грузія отримає чотири мостоукладники Python

General Dynamics Грузія Європа Кавказ Німеччина Світ

Компанія General Dynamics European Land Systems-Bridge Systems поставить Грузії мостоукладники Python.

Про це компанія повідомила на своєму сайті.

Поставка відбувається  в рамках ініціативи “Enable and Enhance Initiative”, що започаткована Федеральним урядом Німеччини.

Ініціатива спрямована на інвестування в цивільний і військовий сектори безпеки країн, яким загрожує криза, на посилення їхньої здатності запобігати конфліктам.

Чотири системи Python мають бути поставлені протягом наступних двох років.

GDELS Phyton

PYTHON виготовлений з алюмінію, забезпечує можливість подолання перешкод для легких та середніх механізованих підрозділів.

Мостоукладник дозволяє долати ділянки місцевості до 13 метрів.

Він має вантажопідйомність стандарту MLC 50 (від 45 до 52 тонн).

Його алюмінієва рама забезпечує подолання місцевості для переважної більшості механізованих гусеничних та колісних платформ.

Алюмінієва конструкція забезпечує високу мобільність, оскільки вона може транспортуватися повітряним транспортом або будь-якою вантажівкою з вантажопідйомністю 10-15 тонн.

Крім цього, є можливість встановлення системи на бронетехніку. Кожна мостова система разом з встановлюється на вантажівці з колісною формулою 8х8 і системою палетного завантаження.

Нагадаємо, зараз армію Грузії активно оснащують новою технікою різного призначення. Оснащення новими транспортними засобами допоможе покращити можливості сил оборони, збільшити мобільність та ефективно виконувати поставлені завдання. У 2020 році Грузія вирішила закупити для потреб національних збройних сил 500 військових автомобілів.

General Dynamics Грузія Європа Кавказ Німеччина Світ