fbpx
Ізраїль замовляє бронеавтомобілі JLTV

Ізраїль замовляє бронеавтомобілі JLTV

Oshkosh Defence Азія Бронемашини JLTV Бронетехніка Ізраїль Світ США

Ізраїль замовляє бронеавтомобілі JLTV в американської компанії Oshkosh Defense для посилення сухопутних сил у Секторі Гази.

Про це повідомляє офіційна сторінка компанії.

Всього Ізраїль замовляє 75 тактичних легких автомобілів через програму військових продажів США та десятки через програму прямих комерційних продажів.

Бронювання автомобіля забезпечує чудовий балістичний захист, який дозволить зберегти життя солдат у міських боях.

Крім того, JLTV використовують модульну конструкцію, яка забезпечує можливість використання автомобілів цього типу для різних завдань з перевезенням особового складу, або логістичних завдань.

Після початку операції Сил оборони Ізраїлю проти терористичного угрупування ХАМАС у Секторі Гази та мобілізацією резервів, підрозділи почали потребувати транспорт для ведення бойових дій у місті який зможе забезпечити захист від вогнепальної зброї.

Ми пишаємося тим, що підтримуємо Армію оборони Ізраїлю парком захищених і високомобільних спільних легких тактичних машин – розповів Тім Блек, старший віце-президент Oshkosh Corporation.

Наразі, на озброєні Сухопутних сил Ізраїлю знаходиться відносно невелика кількість спеціалізованих бронеавтомобілів, здатний витримувати підриви мін та вогонь з вогнепальної зброї.

Як повідомляв “Мілітарний” раніше, Пентагон замовив у компанії Oshkosh Defense виробництво партії багатоцільових бронеавтомобілів JLTV для постачання іноземним замовникам.

Бронеавтомобілі, зокрема отримає Монголія, яка раніше не згадувалася як потенційний замовник цієї техніки.

Контрактне командування армії США, від імені Департаменту оборони підписало контракт з Oshkosh Defense на постачання додаткових Joint Light Tactical Vehicle (JLTV) вартістю 160 851 512 доларів.

Угода передбачає виробництво JLTV для експортних замовників: Північної Македонії, СловеніїСловаччиниРумунії та Монголії. У компанії не уточнюють розмір замовлень для окремих одержувачів.

Oshkosh Defence Азія Бронемашини JLTV Бронетехніка Ізраїль Світ США