fbpx
Кривий Ріг передав ЗСУ 70 позашляховиків 

Кривий Ріг передав ЗСУ 70 позашляховиків 

Автотехніка Війна з Росією Європа Світ Україна

Рада оборони Кривого Рогу передала на потреби Збройних Сил України (ЗСУ) 70 нових пікапів.

Про це повідомив Олександр Вілкул на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Придбані позашляховики будуть передані 129 ОБрТрО, 3-й ОШБр, 17 ОТБр, а також Національній Гвардії та частинам протиповітряної оборони на Дніпровщині.

Передані автомобілі є пікапами виробництва китайської компанії Great Wall модель Wingle 7. Пікап має вантажність до 1 тонни, повний привід та 200 сильний двигун.

Як зазначає Вілкун, з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Рада оборони Кривого Рогу передала на потреби військових частин 610 одиниць автомобільної техніки.

Серед цієї техніки: 394 автомобілі (позашляховики та пікапи), 84 повнопривідні вантажівки, 54 карети швидкої допомоги, 68 мікроавтобусів, а також квадроцикли та інша техніка.

На закупівлю автомобільної техніки було витрачено 380 мільйонів гривень.

Загальні витрати, які були спрямовані містом на закупівлю відповідного обладнання для наших військових сягнули 1.9 мільярда гривень.

Крім самих автомобілів, був організований й ремонт техніки. З початку війни було відремонтовано понад 1 130 одиниць різної техніки.

Як повідомляв “Мілітарний” раніше, міська рада Дніпра передала на потреби Збройних Сил України партію систем радіоелектронної боротьби та розвідки.

На додаток, оборонцям передали майже чотири десятки панелей відображення, більше ніж 75 комплектів радіостанцій, ретранслятор, зарядні станції та понад 230 FPV-дронів.

Все придбане обладнання міська рада передала 40 окремому стрілецькому батальйону.

Автотехніка Війна з Росією Європа Світ Україна