fbpx
На Луганщині затримано порушника з ОРДЛО

На Луганщині затримано порушника з ОРДЛО

ДПСУ Затримання Контрабанда Луганщина Україна

Співробітниками Луганського прикордонного загону спільно із працівниками «Луганськ-1» ГУ НП неподалік лінії розмежування зупинили чоловіка, який потрапив на контрольовану територію в обхід КПВВ через річку Сіверський Донець.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Неподалік лінії розмежування, на околиці с. Геївка Луганської області, правоохоронці зупинили авто марки «ВАЗ». У салоні перебував 53-річний житель окупованого Луганська.

Прикордонники з’ясували, що у листопаді 2019 року чоловік перетнув лінію розмежування та прослідував до постійного місця проживання у м. Луганськ.

На контрольовану територію України потравив перетнувши човном річку Сіверський Донець біля населеного пункту Лобачеве та направлявся до м.Київ, де нібито проживає його син.

Під час огляду у дорожній сумці та на тілі чоловіка правоохоронці виявили 800 тисяч гривень.

За порушення порядку виїзду з тимчасово окупованої території прикордонники правопорушника притягнули до адмінвідповідальності, наклавши штраф у розмірі 1700 гривень.

Повідомляється, що за порушення порядку переміщення товарів до контрольованої території України співробітники ДФС на громадянина склали адмінпротокол та вилучили виявлену готівку. Справу скеровано до суду.

ДПСУ Затримання Контрабанда Луганщина Україна