fbpx
На «Зброя та безпека» представили БПЛА-камікадзе «Злива» від UKRJET

На «Зброя та безпека» представили БПЛА-камікадзе «Злива» від UKRJET

БпА (Безпілотні апарати) Зброя та безпека ОПК Україна

Баражуючий боєприпас «Злива» від компанії UKRJET був показаний на «Зброя та безпека – 2021».

Про це повідомляє Мілітарний.

БПЛА-камікадзе повітряного базування UJ-31 «Злива» від компанії UKRJET, використовує у якості літака-носія БПЛА UJ-22 Airborne. Також існує модифікація UJ-32 «Ластівка», яка використовує наземний старт.

Застосування повітряного носія для баражуючого боєприпаса, забезпечує велику дальність польоту. БПЛА Airborne здатен доставити UJ-31 на відстань 150-200 км від точки зльоту.

Окрім того, Airborne може в автономному режимі, за заданою програмою, здійснювати запуск баражуючого боєприпасу «Злива», та бути літаком-ретранслятором для забезпечення стійкого зв’язку між БПЛА-камікадзе та наземною станцією управлінні до моменту ураження цілі.

У якості бойового оснащення UJ-31 можуть бути використані наявні на озброєнні українського війська, кумулятивні, термобаричні або інші боєприпаси, які перед застосуванням проходять адаптацію для використання на БПЛА.

На даний час БПЛА-камікадзе «Злива» завершив внутрішні випробування та пропонується українським та закордонним силовим структурам.

Ударний БПЛА UJ-22 Airborne від компанії UKRJET був показаний на міжнародній виставці озброєнь «Зброя та безпека – 2021».

Ударний БПЛА UJ-22 Airborne 1

У арсеналі безпілотного літального апарату некеровані авіаційні бомби для ураження живої сили противника та бронетехніки.

Некеровані авіабомби – це доопрацьовані для скидання з БПЛА 82-мм міни, а проти бронетехніки – головна частина реактивної гранати адаптована для скидання з дрону.

Боєприпаси до ударного БПЛА UJ-22 Airborne

Окрім боєприпасів безпілотний апарат може брати з корисного навантаження фотоапарат, оптико-електронну станцію.

Місця оператора та пілота БПЛА UJ-22 Airborne

Управління БПЛА та корисним навантаженням здійснюватися в автоматичному, напівавтоматичному та ручному режимах. Зв’язок між наземним пунктом управління та літальним апаратом по цифровому двосторонньому шифрованому СВЧ каналу передачі даних та цифровому двосторонньому шифрованому УВЧ каналу передачі даних.

БпА (Безпілотні апарати) Зброя та безпека ОПК Україна