fbpx
Пілоти 93-ї бригади «Холодний Яр» ліквідували групу росіян на Бахмутському напрямку

Пілоти 93-ї бригади «Холодний Яр» ліквідували групу росіян на Бахмутському напрямку

93 бригада ЗСУ БпА (Безпілотні апарати) Втрати Росії Донбас Донецька область Україна

Пілоти підрозділу Black Raven 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» ліквідували трьох російських піхотинців на Бахмутському напрямку.

Про це повідомляє пресслужба Сухопутних військ Збройних Сил України.

Російські піхотинці, перебуваючи на відкритій місцевості, намагалися сховатися під ураженою раніше БМП-1, перечекати й продовжити шлях до українських позицій.

Однак окупанти були виявлені українським розвідувальним безпілотником, після чого на їхнє ураження відправилися FPV-дрони.

Прямими влучаннями було ліквідовано двоє окупантів, а третій – сховався під знищену бойову машину піхоти.

Пілот FPV-дрона засік рух під БМП й уразив окупанта направивши дрон між катками.

Нещодавно «Мілітарний» повідомляв, що українські десантники знищили російську бронетехніку та піхоту поблизу Новомихайлівки на Донеччині.

Військові, які тримають оборону на цій ділянці фронту, розповіли, що окупанти «сунуть великими силами» в районі села Новомихайлівка, що розташоване неподалік Мар’їнки.

Цей напрямок продовжує залишатися однією з найгарячіших ділянок російсько-українського фронту. Мало не щодня відбуваються російські штурмові дії.

Так у п’ятницю, 22 березня, десантники показали відео, як ворог укотре кинув на штурм українських позицій свою бронетехніку та піхоту.

Судячи з відео, загарбники застосували кілька гусеничних тягачів МТ-ЛБ, які використовують як бронетранспортери для підвезення піхоти до переднього краю.

Для знищення ворожої бронетехніки й піхоти українські оборонці застосували також дрони зі скидами.

93 бригада ЗСУ БпА (Безпілотні апарати) Втрати Росії Донбас Донецька область Україна