fbpx
ССО на Луганщині підірвали переправу окупантів

ССО на Луганщині підірвали переправу окупантів

Війна з Росією Війна на Донбасі Втрати Росії Луганщина ССО ЗСУ Україна

Українські спецпризначенці знищили переправу окупаційних військ Росії через річку на Луганщині.

Відео роботи військових ЗСУ оприлюднило Командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

Опаратори ССО вночі замінували понтонний міст, який росіяни використовували для форсування річки.

Після мінування, спецпризначенці підірвали переправу противника.

Військові також зазначили, що навколо понтонного мосту у Луганській області знаходяться залишки знищеної російської бронетехнік, зокрема у кадр відео потрапила башта від БМП-2, а також її корпус, який знаходився поруч.

«Ми не знаємо, про що думали окупанти, коли прокладали понтонний міст для форсування річки на Луганщині. Адже, навколо того місця – більш ніж достатньо недобрих знаків у вигляді спаленої російської техніки.

Ми не знаємо, на що сподівався противник в той момент, коли під його носом серед ночі воїни ССО України, мінували понтон. Але, ми точно знаємо, які емоції були в наших воїнів, коли вони відправили в повітря чергову ворожу переправу», – зазначили у Командуванні Сил спеціальних операцій.

Також нещодавно артилерія Сил оборони України на Луганщині знищила три пускові установки реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) «Град».

По окупантам вели вогонь артилеристи Національної гвардії України з причіпних гаубиць М777 калібру 155-мм.

Під час розвідки тилів противника на Сєвєродонецькому напрямку оператори ССО виявили кілька установок РСЗВ БМ-21 «Град».

Українські військові встановивши точні координати російських установок реактивних систем залпового вогню за допомогою безпілотного комплексу, передали ці дані артилеристам НГУ – воїнам гаубичних розрахунків М777.

РСЗВ БМ-21 «Град» окупаційних сил Росії на Донбасі

БМ-21 «Град» — реактивна система залпового вогню калібру 122 мм. Розроблена в СРСР, випускалася на базі шасі вантажівки Урал-375.

Війна з Росією Війна на Донбасі Втрати Росії Луганщина ССО ЗСУ Україна