fbpx
У США використовують макети танків Т-72 на базі HMMWV

У США використовують макети танків Т-72 на базі HMMWV

HMMWV Навчання США Т-72

Армія Сполучених Штатів переробила HMMWV у танки Т-72 для проведення реалістичних навчань.

Про це повідомляє Defence blog.

Такий метод підготовки продемонстрували солдати з бойової групи 2-ї піхотної бригади 25-ї піхотної дивізії, які тренувалися в Об’єднаному тихоокеанському багатонаціональному центрі бойової підготовки (JPMRC) на Гаваях.

JPMRC, який визнаний найкращим Центром бойової підготовки армії США, спеціалізується на забезпеченні боєготовності шляхом відтворення максимально наближених до реальних умов сценаріїв.

HMMWV були оснащені спеціально розробленими комплектами, що включають легкі каркаси, тканинні покриття та надувні компоненти.

Прикріплені до стандартного HMMWV ці елементи створюють візуальний образ і силует, який дуже нагадує російський танк Т-72, занурюючи війська в реалістичні навчальні сценарії.

Крім того, фальшивий Т-72 оснащений поворотною баштою.

Використання такої “бронетехніки” доповнюється системою лазерного ураження MILES (Multiple Integrated Laser Engagement System).

Це сімейство навчальних пристроїв може бути прикріплене до різних транспортних засобів і систем озброєння, що дозволяє військам брати участь в імітації бою, реєструвати “влучання” і фіксувати “вбивства” під час тренувань.

Нещодавно “Мілітарний” повідомляв, що Корпус морської піхоти Сполучених Штатів використовує макети китайських винищувачів.

Вправи були частиною підготовки з безпілотним авіаційним комплексом R80D SkyRaider поблизу віддаленого полігону морської піхоти Atlantic в Північній Кароліні.

Враховуючи підрозділи, що були залучені у навчаннях, ці макети могли використовуватися для проведення навчань з ідентифікації цілей.

HMMWV Навчання США Т-72