fbpx
Україна переоснащує територіальні вузли урядового зв’язку

Україна переоснащує територіальні вузли урядового зв’язку

Держспецзв'язок ДП ВО «Київприлад» Закупівлі Україна

Україна переоснащує територіальні вузли урядового зв’язку на нові польові комплексні апаратні машини Д-14МУ.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Виготовляє ці апаратні вітчизняне підприємство «Київприлад».

Напередодні Голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь відвідав київський завод, де ознайомився з роботою комісії Адміністрації Держспецзв’язку з прийому чергової партії польових комплексних апаратних Д-14МУ.

Прийом партії польових комплексних апаратних Д-14МУ відбувається в рамках поступового переозброєння територіальних вузлів урядового зв’язку Держспецзв’язку сучасними цифровими засобами урядового зв’язку.

Зараз Україна переоснащує територіальні вузли урядового зв’язку в рамках підписаного у жовтні 2019-го року контракту між Адміністрацією Держспецзв’язку та Державним підприємством «Київприлад» на постачання польових комплексних апаратних зв’язку.

Польова комплексна апаратна машина Д-14МУ

Підписання контракту відбулося в рамках реалізації державної цільової програми розвитку спеціального зв’язку, що дозволить продовжити поступове переозброєння територіальних підрозділів Держспецзв’язку сучасними цифровими апаратними (комплексами) урядового польового зв’язку.

Надходження нових комплексів зв’язку підвищить якість й надійність урядового польового зв’язку, а також сприятиме розширенню сучасних сервісів, які надаються всім категоріям абонентів урядового зв’язку – від Верховного Головнокомандувача до посадових осіб військових командувань у польових умовах.

Перед цим, у липні 2019-го року в ході відвідування державного підприємства народним депутатом Верховної Ради VIII скликання Дмитром Андрієвським також було показано ряд світлин з апаратними Д-14МУ:

Тобто постачання цих машин відбувалось і до підписання контракту в жовтні 2019-го року згідно раніше укладених угод.

Держспецзв'язок ДП ВО «Київприлад» Закупівлі Україна