fbpx
Ветеранів запрошують на оздоровлення до санаторіїв Міноборони

Ветеранів запрошують на оздоровлення до санаторіїв Міноборони

Ветерани Соціальні гарантії Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки Україна Центр медичної реабілітації та санаторного лікування в Одесі

Ветеранів війни запрошують на оздоровлення до санаторіїв Міноборони України.

Про це повідомляє АрміяInform.

Також на лікування можуть прибути ветерани військової служби та члени їхніх сімей, які є пенсіонерами Міністерства оборони України.

Ветерани можуть оздоровитися у Центрах медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький», «Пуща Водиця», «Одеський», Центральному військовому клінічному санаторії «Хмільник», Санаторному відділенні Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону «Вінниця», Центральному військовому санаторії Приморський.

Учасники російсько-української війни чи що брали участь в бойових діях на території інших держав, мають право на безоплатне отримання путівки один раз на рік.

Ветерани військової служби оплачують 25 відсотків від вартості путівки. Повна вартість путівки на 21 день у всі вищезазначені санаторії становить близько 15 тисяч гривень.

З 2014 року військове відомство вклало у розвиток цих санаторіїв чимало коштів. Це було зроблено для того, щоб учасники бойових дій могли якісно відновити своє здоров’я після поранень та хвороб.

У Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький» провели капітальні ремонти багатьох номерів, їдальні, приміщення лікувально-діагностичного відділу. Центр пропонує цілий комплекс корисних процедур. Це мінеральні ванни, різноманітні підводні душі, масажі, озокеритові теплові процедури, рефлексотерапія, аромотерапія, магнітотерапія, соляна кімната, кріосауна та багато іншого.

Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки забезпечують путівками лише пенсіонерів Міністерства оборони України.


Учасники бойових дій можуть безкоштовно відпочити в Трускавці


Військовослужбовців, які проходять військову службу, забезпечують путівками через військові медичні заклади. Учасників бойових дій, які не є пенсіонерами, забезпечують путівками через районні відділи соціального забезпечення.

Українські ветерани війни на Донбасі. Фото з відкритих джерел.

Разом із заявою треба подати копії паспортів, індивідуального податкового номера, копію посвідчення, яке надає право на пільгу, довідку з поліклініки за формою 070 та довідку з пенсійного фонду, яка засвідчує, що особа є пенсіонером.

Ветерани Соціальні гарантії Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки Україна Центр медичної реабілітації та санаторного лікування в Одесі