fbpx
Зеленський відвідав війська на Купʼянсько-Лиманському напрямку

Зеленський відвідав війська на Купʼянсько-Лиманському напрямку

Війна з Росією Війна на Донбасі Володимир Зеленський Донбас Донецька область Президент Україна Харківщина

Президент України Володимир Зеленський відвідав бригади Сил оборони, які виконують бойові завдання на Купʼянсько-Лиманському напрямку.

Про це повідомили у соцмережах глави держави.

Зеленський поспілкувався з військовослужбовцями та командуванням військових частин.

“Сьогодні відвідуємо наші бригади, які виконують бойові завдання на одному з найгарячіших напрямків – Купʼянсько-Лиманському”, – написав Зеленський.

Зокрема президент поспілкувався з бійцями 103-тя окремої бригади територіальної оборони, 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади.

Також з комбригами й комбатами глава держави обговорив оперативну ситуацію на полі бою, актуальні питання та потреби військових.

Президент подякував українським захисникам за їхню роботу зі знищення російських окупантів.

“Кожна наша бойова бригада, кожен воїн, який знищує окупантів, кожним своїм кроком уперед стверджує, що українська перемога неодмінно буде. Ви – міць! Дякую за службу!”, – додав Зеленський.

За даними ранкового звернення Генерального штабу ЗСУ, минулої доби на Куп’янському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку Сили оборони України відбили атаки російських загарбників в районі населеного пункту Макіївка Луганської області.

Також варто нагадати, раніше у ЗСУ повідомляли, що російські окупаційні війська готуються до наступальних дій на Куп’янсько-Лиманському напрямку.

Тут росіяни намагаються прорвати українську лінію оборони та відтягнути українські основні сили і резерви з південного напрямку, де наразі Україна здійснює наступальні дії для звільнення тимчасово окупованих районів Херсонщини та Запорізької області і виходу до Азовського моря.

Війна з Росією Війна на Донбасі Володимир Зеленський Донбас Донецька область Президент Україна Харківщина