fbpx
Знайдено уламки російського Су-27

Знайдено уламки російського Су-27

Авіаінциденти Авіація ПКС Росії Росія Світ Су-27 Сусіди

У Росії виявлені уламки літака Су-27, що потерпів аварію напередодні. Залишки літака знаходилися в 20 км від Комсомольська-на-Амурі. Про це повідомили в Далекосхідному об’єднання ВПС і ППО.

Як передає ІТАР-ТАРС, на місці падіння літака висадилися аварійно-пошукові бригади Міністерства оборони і ВПС Росії. Пілота, що розбився поки не знайдено.

У той же час, Міноборони поки точно не підтверджує виявлення уламків. “Сьогодні в 20-ти кілометрах від аеродрому Земгі (30 км від Комсомольська-на-Амурі) рятувальниками пошуково-рятувальної служби Далекосхідного об’єднання ВПС і ППО виявлено, імовірно, місце падіння літака Су-27”, – повідомив начальник управління прес-служби та інформації Міноборони РФ полковник Олексій Кузнєцов.

“Воно являє собою лійку довжиною близько 10 і завширшки близько 5 метрів. У даному районі виставлена група у складі 12-і військовослужбовців з метою підготовки майданчика приземлення для посадки вертольотів. По землі до цього місця пробиваються всюдиходи та автомобільна техніка. Поки льотчик і уламки літака не знайдені “, – сказав А. Кузнецов.

Су-27 ВПС пропав під час виконання планового польоту. Винищувач виконував політ з аеродрому Дзянгі Комсомольска-на-Амурі. За попередніми даними, літак зник на дальності близько 30 км від аеродрому. Керував винищувачем досвідчений пілот, що налітав більше 1000 годин. Його ім’я поки не розголошується.

ЛІГА 

Авіаінциденти Авіація ПКС Росії Росія Світ Су-27 Сусіди