fbpx
1 танкова бригада отримала гуртожитки для контрактників

1 танкова бригада отримала гуртожитки для контрактників

1 танкова бригада Будівництво ЗСУ Україна

1-а окрема танкова бригада ЗСУ отримала нові гуртожитки для контрактників – в пункті постійної дислокації завершено будівництво двох таких будівель.

Про це повідомляє пресслужба частини у Facebook.

Кожна з казарм поліпшеного планування розрахована на проживання 125 військовослужбовців.

На кожному з двох поверхів є кухні, кімнати для прання та відпочинку. Кімнати для проживання блочного типу – на дві з них окремий санвузол та душові.

Кухні оснащені варочними поверхнями, духовою шафою, системою вентилювання, безперебійним постачанням проточної та гарячої води та всім необхідним для кухні меблевим комплектом.

Їдальня у казармі поліпшеного планування 1-ї танкової бригади

Кімнати відпочинку облаштовані зручними системами зберігання особистих речей та ліжком, з великими вікнами, через які в кімнати потрапляє природнє освітлення. Кімнати побуту обладнані пральними та сушильними машинами.

Одна з кімнат для проживання військовослужбовців у казармі поліпшеного планування

Стартувало будівництво трьох казарм поліпшеного планування (гуртожитків) розпочалось у 2018-у році та за два роки було повністю завершено.

В цілому по Україні в 2018-у році стартувало будівництво 184-х гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців контрактників та перші з них вже були заселені наприкінці минулого року.

1 танкова бригада Будівництво ЗСУ Україна