fbpx
Бойовики обстріляли Нью-Йорк

Бойовики обстріляли Нью-Йорк

Війна на Донбасі Донбас Російська агресія Україна Цивільні громадяни

Бойовики на Донбасі обстріляли селище Нью-Йорк.

Про це інформує Мілітарний.

Інтерфакс-Україна з посиланням на голову Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка повідомляє, що в четвер, 15 липня, російські окупанти обстріляли селище Нью-Йорк на Донбасі. В результаті чого було пошкоджено будинок і дах гаража, жителі не постраждали.

“Сьогодні о 19:30 російські окупанти вчинили обстріл смт Нью-Йорк, у черговий раз доводячи, що життя мирного населення для них нічого не варте. В результаті обстрілу пошкоджено дах будинку і дах гаража. Інформації про постраждалих наразі немає”, – написав Кириленко на сторінці в Facebook.

Він зазначив, що правоохоронці попередньо кваліфікували обстріл за статтею 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни». Деталі події встановлюються.

У червні, бойовики з «Рапіри» (100-мм протитанкова гармата МТ-12) обстріляли колишню школу-інтернат імені Макаренка у Мар’їнці, що на Донеччині.

Результати обстрілу колишньої школи-інтернат

Обстріл здійснювався з окупованого селища шахти Трудівська на околиці Донецька.

Російсько-окупаційні війська випустили 26 снарядів з гармати МТ-12 калібру 100 мм.

Результати обстрілу колишньої школи-інтернат

24 червня збройні формування РФ тричі впродовж першої половини дня обстрілювали позиції українських захисників поблизу Мар’їнки і Красногорівки.

Уламки від снарядів

При цьому, внаслідок обстрілу були пошкоджені територія та будівля колишньої школи-інтернату імені Макаренка.

4 травня о 23.30 порушуючи усі норми гуманітарного права російсько-терористичні війська здійснили обстріл м. Красногорівка.

Внаслідок обстрілу пошкоджена лікарня, яка знаходиться за адресою: вул. Нахімова 1а, а також сусідні будівлі які залишились без світла. Також був пошкоджений автомобіль швидкої допомоги. Всередині лікарні під час обстрілу знаходилось 45 мирних мешканців, які проходили лікування на стаціонарі. На щастя ніхто не постраждав.

Війна на Донбасі Донбас Російська агресія Україна Цивільні громадяни