fbpx
Бригада НГУ “Азов” дала відсіч окупантам на Кремінському напрямку

Бригада НГУ “Азов” дала відсіч окупантам на Кремінському напрямку

Війна з Росією Європа Луганщина НГУ «Азов» Росія Світ Україна

Бригада Національної гвардії України “Азов” дала відсіч окупантам під час спроби атакувати раніше зайняті українськими захисниками російські позиції.

Відповідне відео з невдалим штурмом окупантів було опубліковано на офіційній сторінці бригади “Азов” на You Tube.

На опублікованому відео показана спроба росіян провести розмінування напрямку, на якому вони мали штурмувати позиції українських захисників.

Для організації штурму, ворог виділив один танк та піхотне відділення, яке на танку було закинуте до окопів.

Завдяки своєчасному виявленню ворога аеророзвідкою, наступ росіян не став несподіванкою. Ворог був виявлений ще під час проведення робіт з розмінування, до якого залучили спеціалізовану техніку.

Оперативні дії підрозділів бригади “Азов” дозволили розпочати обстріл противника артилерією та FPV-дронами.

Невдовзі після початку штурму, окупанти через погану організацію та розвідку втратили свій танк, а залишки піхотного відділення почали ховатись від вогню артилерії та дронів.

Після недовготривалих обстрілів та втрат особового складу, ворог покинув зайняті позиції та почав неорганізовану втечу.

Як повідомляв “Мілітарний” раніше, бійці 1-го батальйону бригади Національної гвардії України «Азов» показали, як відбувається штурм позицій російських окупантів у лісах Кремінної.

У відео показали, як бійці однієї з груп висаджуються з бронеавтомобіля для здійснення штурму позицій росіян у лісах Кремінної.

Для успішного штурму дрони підрозділу корегують мінометний вогонь по окопах та бліндажах супротивника. Бійці «Азову», розділившись на три тактичні групи, здійснюють підготовку до штурму.

Першими у бій вступає третя тактична група, яка і відкриває вогонь у бік супротивника. Для ліпшого розуміння обставин безпосередньо на позиціях супротивника використовується дрон.

Війна з Росією Європа Луганщина НГУ «Азов» Росія Світ Україна