fbpx
Бригади ДШВ провели навчання

Бригади ДШВ провели навчання

81 бригада ДШВ 95 бригада ДШВ Авіація БТР-3 Десантно-штурмові війська (ДШВ) ЗСУ Ми-8/17/171 Україна

Десантно-штурмові бригади ЗСУ провели навчально-методичні збори та стрибки з парашутом за допомогою армійської авіації.

Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ.

Навчання проводили бійці 95 окремої десантно-штурмової бригади (95 ОДШБр) та 81 окремої аеромобільної бригади (81 ОАеМБр).

На Житомирщині, 95 бригада проводила навчально-методичний збір з командирами рот, батарей та їх заступниками.

Метою збору стала перевірка рівня навченості з основних предметів бойової підготовки.

Навчання 95 окремої десантно-штурмової бригади. Фото: ДШВ

Програма зборів охоплювала фізичну, психологічну, тактичну, інженерну, вогневу, повітрянодесантну та спеціальну підготовку, військову топографію, тактичну медицину, а також виконання вправ водіння автомобільної та бронетанкової техніки.

Варто зауважити, що практичне відпрацювання поставлених завдань відбувалось не лише у денний час, а й у нічну пору доби.

Також, під час зборів, особлива увага була приділена саме організації підготовки до проведення занять, її методична частина, відповідна матеріальна база тощо.

Один із керівників занять підкреслив: «Перш ніж щось вимагати від підлеглих, Ви самі маєте пройти не лише в теорії, а й на практиці кожен з етапів підготовки. Це допоможе Вам зрозуміти усі необхідні тонкощі у тому, чи іншому питанні»

В продовженні інтенсивної бойової підготовки військовослужбовців 95-ї бригади десантники виконали стрибки з парашутом за допомогою армійської авіації з висоти 800 та 600 метрів.

Основною метою є вдосконалення навичок здійснення стрибків на різні майданчики та за різних погодних умов, а також відпрацювання як штатних, так і позаштатних ситуацій, які могли б виникнути під час виконання завдань.

81 ОАеМБр

Військовослужбовці 81 окрема аеромобільна бригада Десантно-штурмових військ, яка базується в Краматорську, виконали програму стрибків з парашутом.

«Так, хтось із військовослужбовців продовжує своє знайомство з небом, а у когось це відбулось вперше, але емоції вирують у всіх однаково!», — розповідає командування ДШВ.

У командуванні ДШВ підкреслили, що не дивлячись на літню спеку, десантники впорались із завданням на відмінно.

81 бригада ДШВ 95 бригада ДШВ Авіація БТР-3 Десантно-штурмові війська (ДШВ) ЗСУ Ми-8/17/171 Україна