fbpx
Чергова партія Т-64БВ пройшла ремонт та модернізацію

Чергова партія Т-64БВ пройшла ремонт та модернізацію

Львівський бронетанковий завод Т-64 Т-80 Харківський бронетанковий завод

У Харкові на Державному підприємстві «Харківський бронетанковий завод» завершено регламентований ремонт та модернізацію партії Т-64БВ в кількості 10 машин для потреб ЗСУ.

Про це повідомляє Армія Inform

Окрім цього наприкінці липня ДП «Львівський бронетанковий завод» передав партію відновлених та модернізованих Т-64БВ до ЗСУ у кількості восьми одиниць.

До харківського підприємства Т-64БВ прибули весною 2019-го року з району проведення бойових дій на Донбасі у досить поганому стані.

Впродовж декількох місяців фахівці підприємства оборонно-промислового комплексу виконали вагомий обсяг робіт: відновили роботу майже усіх систем та агрегатів, замінили несправні прилади, перевірили роботу озброєння, а також встановили сучасні засоби зв’язку, апаратуру супутникової навігації і навіть камери заднього виду.

З початку 2014-го харківськими танкоремонтниками вже відремонтовано понад 230 одиниць танків типу Т-64 різних модифікацій та Т-80.

Нині у цехах ремонтують іншу велику групу бронетехніки типу Т-80. Планується, що вже у жовтні, після успішного відновлення і проведення полігонних випробувань, ці танки також направлять до бойових частин Збройних Сил України.

ДП “Львівський бронетанковий завод” цього року також налагодив серійну модернізацію танків Т-64 зразка 2017 року, які обладнанні тепловізорами, цифровими радіостанціями, засобами супутникової навігації та новим динамічним захистом.

Т-64БВ відновлені та модернізовані на Львівському бронетанковому заводі

Окрім Т-64 на підприємстві проводять ремонт танків Т-72, а також займаються виготовленням машин на їх базі.

Львівський бронетанковий завод Т-64 Т-80 Харківський бронетанковий завод