fbpx
Cпецпідрозділ України отримав антиснайперські системи СИЧ М30

Cпецпідрозділ України отримав антиснайперські системи СИЧ М30

Закупівлі Міністерство оборони (МОУ) ОПК Снайпінг Україна

Дві антиснайперські системи від підприємства «Archer» передані спецпідрозділу Міністерства оборони України.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на підприємство «Archer» («Термал Віжн Текнолоджис»).

Ці системи проти ворожих снайперів мають охолоджувані тепловізори СИЧ М30.

Системи розроблені для ведення розвідки та спостереження за будь-яких погодних умов вдень і вночі (детекція, супровід, координати цілі).

Антиснайперські комплекси є багатофункціональними оптико-електронними пристроями, які призначені для цілодобового відеомоніторингу місцевості.

Також призначені для пошуку цілей та автоматичного виявлення замаскованих оптичних приладів прицілювання і спостереження, визначення їх координат і відстані в складних умовах рельєфу місцевості та міських забудов.

Archer

Під торгівельною маркою «Archer» постачає свою продукцію компанія «Термал Віжн Текнолоджис».

Нагадаємо, у 2017 році компанія завершила розробку нового комплексу розвідки й виявлення оптичних приладів «Сич 5К10» і переносного приладу «Сич-Н 6К10».

Комплекс «Сич 5К10»

Комплекс «Сич 5К10» забезпечує раннє й оперативне виявлення оптичних засобів прицілювання і факту прихованого спостереження за об’єктами.

Також компанія виробляє комплекс оптичної розвідки КОРДОН‑3. КОРДОН‑3 – мультиспектральний модульний оптико-електронний прилад, призначений для використання у складі систем спостереження і розвідки.

Комплекс «КОРДОН‑3»

Серед продукції компанії є ARCHER TC‑150 – модульний тепловізійний прицільний комплекс, призначений для використання на автоматичній зброї великих калібрів, зенітних установках, протитанкових ракетних комплексах.

Комплекс «ARCHER TC‑150»

Особливістю комплексу є модульна конструкція, в якій базовий оптичний блок TC‑150 керується дистанційно і не має вбудованих засобів відображення інформації.

Закупівлі Міністерство оборони (МОУ) ОПК Снайпінг Україна