fbpx
До навчань Rapid Trident залучили американські Black Hawk

До навчань Rapid Trident залучили американські Black Hawk

Rapid Trident UH-60M Black Hawk Авіація Гелікоптери Навчання Об’єднані зусилля США Україна

До міжнародних військових навчань Rapid Trident-2021 залучені американські гелікоптери Black Hawk.

Про це інформує Мілітарний.

Американські військові гелікоптери Sikorsky UH-60 Black Hawk долучилися до виконання навчально-бойових завдань в українському небі, повідомили у Командуванні Сухопутних військ ЗСУ.

До багатонаціональних українсько-американських військових навчань Rapid Trident-2021, які стартували 20 вересня на Львівщині, залучені, зокрема, підрозділи Національної гвардії України, Державної прикордонної служби та військової служби правопорядку.

Окрім України та США, в навчанні беруть участь військовослужбовці Болгарії, Канади, Грузії, Федеративної Республіки Німеччини, Італійської Республіки, Йорданського Хашимітського Королівства, Литовської Республіки, Республіки Молдова, Ісламської Республіки Пакистан, Республіки Польщі, Румунії, Туреччини та Великої Британії.

Також до навчань Rapid Trident – 2021 долучився особовий склад Литовсько-Польсько-Української бригади.

Механізовані, танкові та артилерійські підрозділи Збройних сил України під час тренувань відпрацьовують методи ведення активної оборони і тактики наступальних дій.

Зокрема, вчора 25 вересня, було здійснено спільне десантування військових США та України з літака С-130. Десантування було здійснено над Яворівським полігоном. Також участь у стрибках приймали польські десантники.

Військові застосували парашутні системи американського виробництва.

Напередодні інструктори США провели масштабне передстрибкове тренування військовослужбовців Десантно-штурмових військ ЗС України.

Інструктори США готують десантників України для стрибків з літака C-130. Вересень 2021. Фото: ЗСУ

Для цього вони встановили на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки розгорнутий тренажер військово-транспортного літака C-130.

Українсько-американські військові навчання Rapid Trident – 2021 триватимуть до 1 жовтня 2021 року. В них беруть участь близько 6000 військовослужбовців. Особливістю проведення цьогорічних маневрів є те, що вони поєднані із загальним сценарієм стратегічного КШН «Об’єднані зусилля — 2021».

Rapid Trident UH-60M Black Hawk Авіація Гелікоптери Навчання Об’єднані зусилля США Україна