fbpx
ДССТ побудували поблизу фронту модульне містечко для військових

ДССТ побудували поблизу фронту модульне містечко для військових

26 бригада ДССТ Будівництво Війна на Донбасі Донбас ДССТ

Військовослужбовці 26 окремої бригади ДССТ (Державної спеціальної служби транспорту) побудували перше модульне містечко для військових, що дислокуються поблизу фронту.

Про це йдеться у сюжеті Спецкору.

Площа на якій розміщено військовий табір складає близько 5 гектарів.

Вартість усіх робіт оцінили у 30 млн гривень, 13 з яких пішло на облаштування території – проведення комунікацій (огорожа, освітлення та каналізація), підготовка території та інше. Решта – на створення самих модулів.

Польова база модульного типу не стаціонарна і в разі потреби її за тиждень можна перевезти та розгорнути на новому місці.

Модульне містечко для військових поблизу фронту розпочали минулого року військовослужбовці 26 окремої бригади ДССТ на території, що розташована на другій лінії оборони на Донбасі.

Перед цим для розміщення особового складу використовувались різноманітні будівні, призначення яких було різноманітне, але жодне не пристосоване для проживання людей.

У майбутньому в Міністерстві оборони обіцяють зведення додаткових аналогічних польових баз модульного типу для українських військовослужбовців, що несуть службу на Донбасі.

26 бригада ДССТ Будівництво Війна на Донбасі Донбас ДССТ