fbpx
Холодноярівці отримали нові казарми

Холодноярівці отримали нові казарми

194 понтонно-мостовий полк 93 бригада ЗСУ Будівництво Житло для військових ЗСУ Україна

Військові 93 ОМБр «Холодний Яр» отримали дві нові казарми поліпшеного планування.

Про це повідомляє АрміяInform.

Повідомляється, що 250 військових за контрактом заселилися у новобудові.

Кожна казарма поліпшеного планування розрахована на 125 військовослужбовців служби за контрактом. Кімнати казарми розраховані на проживання п’яти військовослужбовців.

Будівництво виконав 194-й понтонно-мостовий полк Державної спеціальної служби транспорту протягом близько дев’яти місяців.

Нові казарми для 93 ОМБр. Серпень 2020. Фото: АрміяInform

Командир 194-го понтонно-мостового полку Державної спеціальної служби транспорту полковник Геннадій Заремба відзначає, що військові, які оселяться у казармах, отримають повністю готовий комплекс для проживання.

«Це блокова система на дві кімнати, є окремі душові кабіни, санвузли, умивальники, меблі, холодильники. На кожному поверсі є багатофункціональна кухня та обладнане всім необхідним місце для прання, сушіння та прасування одягу» – розповів Геннадій Заремба.

Додатково Геннадій Заремба розповів про проблемні об’єкти.

«Будівництво трьох об’єктів розпочинала цивільна організація, однак не завершила його. Наразі тривають роботи з приймання недобудов та проведення низки експертиз, оскільки є претензії до якості роботи цивільних будівельників», – зазначив командир

Нові казарми для 93 ОМБр. Серпень 2020. Фото: АрміяInform

У квітні 2021 року планується здати в експлуатацію ще три казарми поліпшеного планування разом з облаштованою прибудинковою територією.

«Щойно ми завершимо приймання цих будівель, то відразу розпочнемо роботи. Сподіваюся, що наступного квітня ще три казарми поліпшеного планування разом з облаштованою прибудинковою територією будуть готові до здавання в експлуатацію», — зазначив Геннадій Заремба.

194 понтонно-мостовий полк 93 бригада ЗСУ Будівництво Житло для військових ЗСУ Україна