fbpx
На «Зброя та безпека» представлять БПЛА ACE ONE

На «Зброя та безпека» представлять БПЛА ACE ONE

Авіація БпА (Безпілотні апарати) БПЛА ACE ONE Зброя та безпека Міжнародна виставка Україна

На Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2021» представлять безпілотний літальний апарат (БПЛА) ACE ONE.

Про це повідомляє Укрінформ.

Новий український військовий безпілотник ACE ONE презентують 15 червня.

Розробником літального апарату є Міжнародна українська компанія ACE, а керівники проєкту – колишній президент ДП «Антонов» Олександр Лось та колишній голова ДКАУ, член Міжнародної академії космонавтики Володимир Усов.

У рамках виставки відбудеться презентація українського надсучасного бойового дрону ACE ONE, аналогів якого немає у світі, – підкреслили у відомстві.

Вони запевняють, що «у своєму класі неважкопідйомних безпілотників ACE ONE буде номером 1 у світі».

До перенесення виставки «Зброя та безпека – 2020», минулого року на ній мали презентувати інший вітчизняний БПЛА – «Сокіл-300» від КБ «ЛУЧ», але через пандемію презентація відбулась 6 листопада.

Корисне навантаження, що зможе нести на собі БПЛА складає 200-250 кг. Тобто це еквівалент для 4-х протитанкових ракет типу «Бар’єр» розробки та виробництва КБ «ЛУЧ».

БПЛА «Сокіл-300»

Зараз для цього безпілотного літального апарату вже відпрацьовано близько 85% комплектуючих.


Відбулась презентація БПЛА «Сокіл-300»


Мова йде про оптикоелектронну станцію наведення та системи підвіски озброєння, що вже розроблені та виготовляються для гелікоптерів, також різні системи контролю польоту, інерційна система, система живлення двигуна та інші вже відпрацьовані на крилатій ракеті Р-360 ракетного комплексу РК-360 МЦ «Нептун».

Термін необхідний для здійснення розробки та всіх етапів випробувань БПЛА, після чого прийняття його на озброєння Олег Петрович назвав півтора року, при чому літати БПЛА вже може почати через 9 місяців після початку робіт.

Авіація БпА (Безпілотні апарати) БПЛА ACE ONE Зброя та безпека Міжнародна виставка Україна