fbpx
Поблизу Водяного загинув авіатор з Вінниччини

Поблизу Водяного загинув авіатор з Вінниччини

36 Бригада МП Війна на Донбасі Втрати Донбас ПС ЗСУ

2 вересня загинув 24-річний військовий авіатор з Вінниччини Андрій Проценко, що проходив службу у 748-й окремій радіолокаційній роті та був прикомандирований до 36-ї бригади морської піхоти.

Інформацію про загибель повідомила Олена Верлан-Кульшенко

Андрія було поранено о 4 ранку, по дорозі на позицію біля Водяного, отримав важке поранення в шию та по дорозі в лікарню помер.

Андрій Проценко почав службу у Повітряних Силах ЗС України ще у 2014-у році.

Посилення підрозділів які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, бійцями з тилових частин, відбувається постійно. Так нещодавно ми повідомляли про посилення морських піхотинців авіаторами з Хмельницької області.

Загиблий Проценко Андрій Юрійович

З початком чергової ротації 36-ї бригади морської піхоти поблизу Маріуполя загибель авіатора з Вінниччини стала четвертою втратою частини.

1 липня внаслідок влучання ворожої протитанкової ракети в автомобіль HMMWV загинули старший матрос Майборода Сергій Григорович та сержант Шевченко Ірина Вікторівна.

30 серпня від ворожого обстрілу в бік позицій наших захисників, загинув морський піхотинець – молодший сержант Савінов Сергій Васильович.

Окрім цієї ділянки відомо про загибель морських піхотинців бригади на інших ділянках фронту, так 6 серпня внаслідок ворожого обстрілу загинуло четверо бійців зі складу десантно-штурмової роти 1 окремого батальйону морської піхоти:

  • старший матрос Олександр ШАРКО , помічник гранатометника,1988 року народження, мешкав в Козелецькому районі, Чернігівської області
  • матрос Владислав РАК , гранатометник 1998 року народження, мешкав у с.м.т. Козелець, Чернігівської області
  • матрос Василь Курдов з села Ганнівка Братського району Миколаївської області.
  • солдат Сергій Шандра

36 Бригада МП Війна на Донбасі Втрати Донбас ПС ЗСУ