fbpx
Поліція Черкащини шукає зниклого морпіха Анатолія Ганненка

Поліція Черкащини шукає зниклого морпіха Анатолія Ганненка

Морська піхота Патрульна поліція Україна Черкащина

Поліція Черкащини шукає зниклого 28 грудня 2020 року морпіха Анатолія Ганненка.

Про це в коментарі «Новинарні» в понеділок, 11 січня, повідомила речниця черкаського обласного управління поліції Зоя Вовк.

Дружина військового, яка звернулася до поліції, пояснила також, що такі зникнення її чоловіка вже траплялися раніше.

Наразі в регіоні тривають пошуки Ганненка, орієнтування передано по всій області.

До пошуку військового залучені не лише канівські поліцейські, а й співробітники управління карного розшуку, група реагування патрульної поліції, ДСНС, спілки учасників АТО та ВДВ. Водолази обстежували прибережні території, водойми. Також піднімали в повітря дрон, перевірили також лісосмуги. Станом на зараз пошуки тривають”, – прокоментувала Вовк.

Після зникнення людини за стандартною процедурою поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною першою Статті 115 Кримінального кодексу України – «умисне вбивство».

Анатолій Ганненко «Маяк» – морпіх, колишній десантник, учасник АТО/ООС, брав участь у рейді 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ влітку 2014 року.

Про зникнення Ганненка напередодні повідомив його побратим, старший лейтенант Андрій Підлісний з окремого батальйону морської піхоти.

 

Зник в селі Бобриця неподалік Канева Черкаської області.

Зі слів дружини, яка звернулася в поліцію 1 січня, чоловік зник 28 грудня 2020 року. О 18:30 його бачили в барі, де він відпочивав. На камерах відеоспостереження зафіксовано, як він виходить в цей час із закладу та не повертається. Всі очевидці, які були в той час в барі, вже опитані, – сказала речниця поліції.

Якщо у вас є якась інформація про місцезнаходження чи долю Анатолія Ганненка просять звертатися у поліцію.

Морська піхота Патрульна поліція Україна Черкащина