fbpx
«Повернись живим» шукає благодійника, що передав 250 тисяч армії

«Повернись живим» шукає благодійника, що передав 250 тисяч армії

Волонтери Україна

Благодійний фонд «Повернись живим» шукає благодійника, котрий передав для армії 250 тисяч гривень.

Про це вони написали на своїй сторінці у Facebook.

Цей крок зроблений аби в подальшому не бути предметом домислів та різних інсинуацій з використанням ім’я фонду.

Працівники фонду вже звернулися з офіційним листом у банк для з’ясування хто саме є відправником чи відправниками коштів і на скільки вони доброчесні.

«Вперше ми стикнулися із ситуацією, коли отримавши чималу суму – не знаємо, хто відправник. А для нас це питання вкрай важливе, адже репутація фонду – понад усе.», – йдеться у повідомленні фонду

Зазначені кошти для армії у розмірі 250 тисяч гривень надійшли на основний рахунок БФ «Повернись живим» 25 травня 2020 року від невідомого благодійника.

«Зважаючи на ситуацію в країні (на внутрішні і зовнішні загрози), коли ворог дихає в спину, а політична турбулентність зашкалює, цей крок ми робимо свідомо для того, аби в подальшому не бути предметом домислів та різних інсинуацій.», – додали у пресрелізі

«Повернись живим» — найбільший фонд з допомоги українським військовим, які воюють на Донбасі, заснований у 2014 році спеціалістом із інформаційних технології Віталієм Дайнегою, що і очолював фонд то травня 2020 року.

13 травня 2020 року Віталій Дейнега передав головування у фонді колишньому міністру у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, ветерану війни на Донбасі Оксані Коляді.

Волонтери Україна