fbpx
Розвідбат ДШВ передислокували

Розвідбат ДШВ передислокували

13 бат ДШВ 132 розвідбат ДШВ Житомирщина ЗСУ Кабінет Міністрів Україна

Розвідбат ДШВ рішенням Міністерства оборони України передислокували, напередодні Кабінет Міністрів погодив відповідну зміну.

Про це пише Ukrainian Military Pages.

Відповідний проєкт урядового розпорядження розглянули на засіданні 13 січня.

Кабінет Міністрів України погодив рішення Міністерства оборони щодо передислокації 132-го окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ ЗС України до Житомира.

Погодитися з рішення Міністерства оборони щодо передислокації військової частини А2298 із військового містечка №84 (смт Озерне Житомирської області) до військового містечка №109 (Житомир), – йдеться у документі.

Ця військова частина була сформована у 2018 році на базі фондів Міністерства оборони України, що не використовувались тривалий час.

На момент формування частини у мережі були жваві обговорення щодо стану житлових та побутових приміщень.

Розпочав цю дискусію журналіст Юрій Бутусов:

Пост Юрія Бутусова про стан фондів нової військової частини

Згодом з уточненими коментарями долучився радник тогочасного Президента, Юрій Бірюков:

Нагадаємо, що нещодавно Кабінет Міністрів прийняв розпорядження, яким затвердив передислокацію трьох військових частин до м. Бердянська Запорізької області.

Буде передислокована військова частина А1980 з Миколаєва, військова частина А2611 з Сарата Одеської області та військова частина А3130 Миколаєва. Додатково ще одна військова частина А1804 Миколаєва буде передислокована до м. Очакова, що на Миколаївщині.

13 бат ДШВ 132 розвідбат ДШВ Житомирщина ЗСУ Кабінет Міністрів Україна