fbpx
Студія DIGITEC створила анімаційну інструкцію з експлуатації ІМР-2

Студія DIGITEC створила анімаційну інструкцію з експлуатації ІМР-2

Інженерні війська Навчання Україна

Студія DIGITEC створила анімаційну інструкцію з експлуатації інженерної машини розгородження ІМР-2.

Про це інформує Мілітарний.

Вона створена на замовлення 201-го навчального центру, що розташований у місті Кам’янець-Подільський та займається підготовкою військових інженерів для Збройних Сил України.

Завдяки анімації можна зрозуміти роботу всіх систем та механізмів інженерної машини, принципу їх роботи, проведення технічного обслуговування, ремонту та експлуатації.

Інструкція з експлуатації ІМР-2М від DIGITEC (телескопічна стріла з маніпулятором)

Програма адаптована не лише для персональних комп’ютерів, а можливо встановлення аплікації на носії Android, що дозволяє завжди тримати її під рукою екіпажу машини.

У сучасних умовах такий формат зручніший для експлуатантів інженерної машини ІМР-2, ніж паперова інструкція, що немає такої наочності:

Ну і головне такий посібник може бути завжди під рукою у екіпажу.

У коментарі Мілітарному розробники анімаційної інструкції розповіли, що поки з боку Міністерства оборони України був інтерес у версії для персональних комп’ютерів.

Інструкція з експлуатації ІМР-2М від DIGITEC (телескопічна стріла з маніпулятором)

Тому поки майбутні екіпажі знайомляться з таким софтом лише у навчальних класах навчального центру, а для роботи «в полі» покладаються на свою пам’ять чи паперові носії, або їх відскановані копії.

Як виглядає програма у роботі:

ІМР-2М здійснює відривку котлованів, укриттів, засипку ям, ровів, ярів, підготовку ровів, ескарпів, дамб, переходів через протитанкові рови і ескарпи. ІМР-2М дозволяє встановлювати секції мостів, влаштовувати з’їзди і виїзди на водних переправах.

Також інженерна машина прокладає шляхи на середньо пересіченій місцевості, в умовах дрібнолісся, на сніговій цілині, корчування пнів, валка дерев, забезпечення проходів в лісових і кам’яних завалах, в мінних полях і невибухових загородженнях. З її допомогою можна проводити розбирання завалів у населених пунктах, зокрема аварійних будівель та споруд,

Інженерні війська Навчання Україна