fbpx
У Польщі показали дистанційно керовану машину «Hunter»

У Польщі показали дистанційно керовану машину «Hunter»

Автотехніка БпА (Безпілотні апарати) Польща Сусіди

Варшавський дослідний інститут автоматики та вимірювань PIAP (Lukasiewicz-PIAP) дослідницької мережі Лукашевича, представив дослідний зразок наземної дистанційно керованої машини «Hunter».

Про це повідомляє Lukasiewicz-PIAP.

Багатоцільовий універсал масою 3,5 тонни призначений для ведення патрулювання і розвідки, а також для підтримки військ в небезпечних зонах.

Шасі Hunter 4×4 має довжину 4,7 м і ширину 2,2 м і оснащено двома керованими осями, кожна з яких оснащена електродвигуном.

Таке розташування дозволяє йому розвивати максимальну швидкість до 50 км / год і долати пересічену місцевість і перешкоди.

ДКМ «Hunter» оснащений генератором потужністю 110 кВт, що забезпечує живлення своїх двигунів і забезпечує вироблення електроенергії для обладнання, яке вимагає живлення 600 В постійного струму, 400 В змінного струму або 24 В постійного струму.

Можливості автономного водіння забезпечуються датчиками, якими він оснащений, в тому числі 9 HD-камерами (камера панорамування, нахилу, масштабування), 4 встановленими на корпусі навігаційними камерами та 4 камерами помічника водіння, а також GPS.

Він також може бути оснащений радіолокаційною станцією далекого виявлення для підтримки інженерних частин армії.

Транспортним засобом також можна управляти дистанційно, при цьому оператор оснащений рульовим колесом і педальною консоллю, яка була розроблена для інтуїтивного управління.

Автотехніка БпА (Безпілотні апарати) Польща Сусіди