fbpx
У Туреччині представили бронеавтомобіль Akrep II

У Туреччині представили бронеавтомобіль Akrep II

Otokar Автотехніка Азія Бронетехніка ОПК Світ Сусіди Туреччина

Турецька оборонна компанія Otokar представила новий бронеавтомобіль Akrep II.

Про це інформує Мілітарний.

На оборонній виставці IDEF 2021, яка проходила у Туреччині, компанія Otokar представила свій новий бронеавтомобіль Akrep II, що є дизельною версією електричного бронеавтомобіля Akrep II (Скорпіон), який був продемонстрований у 2019 році, пише Anadolu.

Сімейство бронемашин Akrep II відрізняється зменшеним силуетом, підвищеною мобільністю, а також модульною конструкцією, завдяки якій машину можна буде оснастити різним озброєнням і навіть гарматами калібру до 90 мм.

Броньовані машини Akrep II 4×4, розроблені як для виконання розвідувальних задач, так і для вогневої підтримки наземних сил.

Вони призначені для задоволення поточних і майбутніх потреб сухопутних підрозділів.

Бронеавтомобілі мають високу маневреність в будь-яких умовах місцевості і можуть бути оснащені електричним, дизельним і гібридним двигуном.

Дизельна версія Akrep II розроблена для експортного замовника.

Окрім цього, ще одна турецька компанія-розробник Tümosan продемонструвала бронемашину Pusat Hybrid з гібридним двигуном.

Гібридний двигун бронемашини Pusat Hybrid, що отримав назву Alp-1, здатний розвивати до 310 кінських сил потужності.

На виставці Tümosan також продемонструвала дизельну версію цього бронеавтомобіля. За інфомація розробників, обидва броньовики можуть перевозити 9-10 чоловік і оснащуватися бойовим модулем з кулеметами калібром 7,62 або 12,7 мм або 40-мм автоматичним гранатометом.

Гібридні автомобілі зазвичай оснащуються комбінацією з двигуна внутрішнього згоряння та електромотора.

Otokar Автотехніка Азія Бронетехніка ОПК Світ Сусіди Туреччина