fbpx
Узгоджено нові точки розведення на Донбасі

Узгоджено нові точки розведення на Донбасі

«Мінський процес» Війна на Донбасі Донбас ЗСУ Україна

Тристороння контактна група узгодила чотири нові точки розведення сил і засобів на Донбасі.

Про це заявив виконувач обов’язків Об’єднаних сил Віктор Ганущак.

«За результатами зустрічі ТКГ погоджено 4 ділянки: Григорівка, Слов’яносербськ, Петрівка і Нижньотепле. Ситуація після розведення на ділянках Станиця Луганська, Золоте і Петрівське в цілому залишається стабільною та контрольованою», – сказав командувач.

За його словами, було погоджено розведення сил в Слов’яносербську, Петрівці та Нижньотепле в Луганській області, а також у Григорівці Донецької області.

Ганущак також розповів про ситуацію на тих ділянках, де розведення вже відбулося.

Узгоджено нові точки розведення на Донбасі. Місця розведення сил

«Ситуація після розведення на ділянках Станиця Луганська, Золоте і Петрівське в цілому залишається стабільною і контрольованою», – додав він.

Читай також: Засідання Тристоронньої контактної групи: сторони готові відкрити два нові пункти пропуску на Луганщині в першій декаді листопада.

Координатор ОБСЄ повідомив, що сторони готові відкрити два нові пункти пропуску в Луганській області в перші декаді листопада.

У вересні у Щасті Луганської області розпочали споруджувати новий КПВВ (контрольно-пропускний в’їзду та виїзду) з окупованою частиною України.

Відкриття нового КПВВ «Щастя» заплановане на 10 листопада 2020 року.

Нагадаємо, що у липні під час засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ) сторони дійшли згоди щодо припинення вогню на лінії розмежування з 27 липня.

«Мінський процес» Війна на Донбасі Донбас ЗСУ Україна