fbpx
В Одесі відбудеться дванадцятий турнір з кросфіту «Звитяга ВМС»

В Одесі відбудеться дванадцятий турнір з кросфіту «Звитяга ВМС»

Змагання Одеса Україна

9 жовтня в Одесі на стадіоні «Динамо» відбудеться дванадцятий турнір з кросфіту «Звитяга ВМС».

Про це інформує Мілітарний.

В турнірі «Звитяга ВМС» візьмуть участь військовослужбовці, представники силових структур та курсанти військових спеціальностей і спортсмени-аматори.

Турнір засновано в 2015 році як змагання виключно серед військовослужбовців та представників інших силових структур, але з часом до нього залучились і цивільні спортсмени.

Нині участь у змаганнях можуть взяти як діючі військовослужбовці, курсанти військових спеціальностей, так і ветерани АТО/ООС та цивільні громадяни.

Змагання присвячені пам’яті загиблого морського піхотинця ВМС України – Івана Сакаля.

Минулі змагання проходили в Миколаєві, Маріуполі, Києві та Одесі.

Цьогоріч через карантинні обмеження, кількість учасників обмежено до 100 осіб. Сто учасників турніру представлять 13 міст України та Молдову, а також різні роди військ та спецпідрозділи. 11-та «Звитяга ВМС» пройшла у лютому в Маріуполі.

Організатори змагань громадський проект Ukrainian Navy Sport разом з партнерами та спонсорами турнірів підготували достойні призи для учасників.

Переможці турніру в категорії “військові” отримають помпову рушницю (категорія чоловіки-військовослужбовці) та травматичний пістолет (категорія жінки-військовослужбовці).

Зібрані з реєстрації учасників змагань кошти будуть направлені на закупівлю тренажера Concept 2 для однієї з бойових частин Військово-Морських Сил України.

Основною метою змагань є розвиток кросфіту в Військово-Морських Силах та інших видах Збройних Сил України та підвищення рівня фізичної підготовки представників збройних сил та мотивація населення України займатись спортом та вести здоровий спосіб життя.

Змагання Одеса Україна