fbpx
В ООС провели оперативно-профілактичне відпрацювання Торецька

В ООС провели оперативно-профілактичне відпрацювання Торецька

Донбас Національна поліція НГУ Україна

В районі проведення ООС провели оперативно-профілактичне відпрацювання Торецька.

Про це повідомила пресслужба Операції Об’єднаних сил.

Під час профілактичних заходів, силами розшукових груп були виявлені особи, які можуть бути причетні до діяльності російсько-окупаційних збройних формувань.

Окрім того проведені профілактичні бесіди з місцевим населенням та перевірено транспортні засоби на наявність небезпечних предметів та заборонених речовин.

Зважаючи на підвищення криміногенної обстановки у прифронтових містах Донеччини та Луганщини, силами підрозділів Об‘єднаних сил вживаються усі можливі заходи щодо профілактики та недопущення протиправних дій, які становлять загрозу для мирного населення та інтересів держави, – повідомили у пресслужбі.

Оперативно-профілактичне відпрацювання населеного пункту Торецьк здійснено підрозділами Національної гвардії України.

Особовий склад ООС залучений до оперативно-профілактичного відпрацювання Торецька

Здійснено моніторинг небезпечних територій Донецької та Луганських областей і ймовірних шляхів проникнення диверсійних груп противника.

За останні три місяці Національною гвардією України було здійснено понад 360 заходів оперативно-профілактичного відпрацювання, залучено понад понад 5 тисяч особового складу, відпрацьовано більше 20 населених пунктів Донецької та Луганської областей, у ході яких неодноразово було виявлено осіб причетних до НЗФ та інші кримінальні та адміністративні правопорушення, а також, знайдено схрони боєприпасів, які становили небезпеку для мирного населення.

Особовий склад залучений до оперативно-профілактичного відпрацювання Торецька

19 квітня, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков разом з Командувачем операції Об’єднаних сил генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком на виконання завдання Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України проінспектували позиції підрозділів системи МВС, які залучені до проведення ООС.

В ході перевірки Командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко наголосив, що всі підрозділи Об’єднаних сил готові до будь-яких дій з боку противника.

«Підрозділи Об’єднаних сил готові до будь-яких дій з боку противника», – Командувач ООС генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

Міністр внутрішніх справ тоді повідомив, що буде проведено навчання поліцейських по забезпеченню контрдиверсійних дій, а також навчання спільних сил ДСНС та ДПСУ в акваторії Азовського моря по забезпеченню розмінування та всіх додаткових операцій.

Донбас Національна поліція НГУ Україна