fbpx
В оперативному командуванні «Південь» пройшли змагання снайперів

В оперативному командуванні «Південь» пройшли змагання снайперів

«ОК Південь» Змагання ЗСУ Снайпінг Україна

В період з 18 по 20 травня в ОК «Південь» ЗС України пройшли відкриті змагання «На кращу снайперську пару».

Про це повідомляє Мілітарний.

Змагання проводилися на базі Центру забезпечення навчального процесу Військової академії (м.Одеса).

Співорганізаторами змагань виступив судейський колектив Федерації високоточної-стрільби України «Альфа-Браво».

Для участі у змаганнях були запрошені представники цієї славетної професії з усіх силових підрозділів Одеського гарнізону та його околиць.

Всього у змаганнях взяли участь до 20 команд з найкращих представників своїх відомств. Серед учасників були представники частини та підрозділів військ ОК «Південь», ССО ЗСУ, НГУ та Національної поліції.

За три дні змагань снайперські пари показали свою майстерність у вправах на надкоротких, середніх та дальніх відстанях, з незручних положень, з навантаженням в день та в ночі.

Майстерності додало те, що дощ який майже не зупинявся весь час змагань збільшив складність усіх вправ разом з випробуванням на витривалість бійців.

У останній день, апогеєм змагань стала вправа «Снайперська дуель», яка проводилася у особистій першості серед учасників на кубок Командувача військ ОК «Південь».

Ця стандартна вправа була обтяжена суворим таймінгом та складними погодними умовами. У фіналі зустрілися представники команди ОК «Південь» та ССО. Перемогу здобув сильніший.

Нагородження переможців було проведено за участі заступника командувача військ ОК «Південь» генерал-майора А. Соколова та запрошених гостей з представників ветеранського руху м. Одеси та духовенства УПЦ.

 

«ОК Південь» Змагання ЗСУ Снайпінг Україна